dilluns, 1 de juny del 2009

Calendari del mes de juny - Maribel Rafel


Maribel Rafel
Ja hem arribat a Port!

D’octubre a juny ha estat el període que el nostre petit vaixell del Blog de Contes i Narracions ha estat navegant per un mar literari tant de ficcions com de realitats, sent el testimoniatge de les virtuts i qualitats de tots i totes les seves components.
Aquesta senzilla nau ha estat comandada tècnicament per l’Oriol i conduïda per la Dolors amb saviesa i alegria motivant la tripulació a navegar plegada cada dimarts i dimecres, permetent que la travessia hagi estat viva i delectosa, així com juganera i somiadora.
També ha fet possible que el Blog hagi disposat de tota mena de materials narratius que han arribat a fondejar als cors de tothom qui ens ha seguit.
Aprendre i compartir ha estat un bon camí i esperem que nous viatges ens sadollin de benestar a més que ens aboquin a destins on s’hi trobin molts ports que ens enlairi la imaginació per tal d'esperonar la creativitat.
Són molts els records, però avui, en tornar la vista enrere, estic contenta i satisfeta d’una experiència inoblidable que m’ha atorgat aquest curs 2008-2009 a l’Escola de la Dona. He trobat complicitat, entesa i companyia, què més puc demanar .... Gràcies a tothom.

Maribel Rafel