dilluns, 1 de juny del 2009

Ja hem arribat a Port!

D’octubre a juny ha estat el període que el nostre petit vaixell del Blog de Contes i Narracions ha estat navegant per un mar literari tant de ficcions com de realitats, sent el testimoniatge de les virtuts i qualitats de tots i totes les seves components.
Aquesta senzilla nau ha estat comandada tècnicament per l’Oriol i conduïda per la Dolors amb saviesa i alegria motivant la tripulació a navegar plegada cada dimarts i dimecres, permetent que la travessia hagi estat viva i delectosa, així com juganera i somiadora.
També ha fet possible que el Blog hagi disposat de tota mena de materials narratius que han arribat a fondejar als cors de tothom qui ens ha seguit.
Aprendre i compartir ha estat un bon camí i esperem que nous viatges ens sadollin de benestar a més que ens aboquin a destins on s’hi trobin molts ports que ens enlairi la imaginació per tal d'esperonar la creativitat.
Són molts els records, però avui, en tornar la vista enrere, estic contenta i satisfeta d’una experiència inoblidable que m’ha atorgat aquest curs 2008-2009 a l’Escola de la Dona. He trobat complicitat, entesa i companyia, què més puc demanar .... Gràcies a tothom.

Maribel Rafel

2 comentaris:

Rosa Vila Panach ha dit...

Maribel, que bonic el que has escrit. Quina inspiració has tingut per arrodonir aquest text tan adient en el moment. M'identifico en tot el que dius.

Raimunda ha dit...

Estimada Maribel ,sorprenent en tot el que fas. El calendari i el relat demostren la gran qualitat de l'escrptora ii dissenyadora.
Raimunda.
P.d. El teu acomiadament del grup m'ha omplert de tristesa , et trobarem a faltat tan... Una braçada
Raimunda